Не не ББГ

Добро вече пријатељи. Ја Рацхна Аггарвал поздрављам све вас у причи која није вегетаријанска. Велики сам обожаватељ његових кул секси прича. Данас вам причам своју секси причу. Много сам дана размишљао да ћу вам и ја сигурно испричати причу о полу моје ванбрачне везе. Дакле, данас ћу вам испричати своју причу.


Рамнат је припадао екипи Јадава. Био је становник села у Ноиди. Али био је веома кул. Старост ће бити око 18 20 година. Кући би долазио рано у 6 ујутру. Прави доручак за децу. оставио би их у школи. Онда би се вратио и урадио све послове у мојој кући. Једва се одмара од јутра до вечери. Полако сам почео да једем много песама из Рамната.


Често сам разговарао са њим у слободно време. Ох Рамнатх! Ти си веома млад. Зашто се не удам? Једног дана сам га само кроз смех упитала. Хеј ББГ! Имамо зајам од 5 лакх на глави. Сав новац је потрошен на лекове нашег Бапуа. Тамо је узео лекове. Ипак, Бапу није преживео.Када је Рамнат почео да говори, очи су му се смочиле.


„Разумем“, рекао сам и ставио руку на његово младо раме у знак саучешћа. 'Рамнатх, па зар немаш пријатеља???', упитала сам, ублаживши му расположење. Почео је да се смеје.


Но ББГ! Веома се стидимо девојке“, рекао је он на сеоском језику. Почео сам да се смејем.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

После одласка мог мужа, могу рећи да је мој слуга постао мој велики пријатељ, мој пријатељ. Некада је засмејавао моју децу на другачији начин. Моја деца су јела храну из његових руку. Играо сам се и са њим.


Како су дани пролазили, постао сам опседнут слугом Рамнатом. Сада сам желео да имам физички однос са њим што је пре могуће. Желео сам да уживам у његовом младом телу.


Гее ББГ!! Пик! Рекао је. Рамнатх, имам јаке болове у нози. Молим вас, притисните, рекао сам


Хеј ББГ! Рекао је. дошао у моју спаваћу собу. Носила сам хладну спаваћицу. Рамнат је почео да ми притиска стопала. Почео сам да се јако забављам. Али нисам хтео да му притискам ноге. Морао сам да једем његов млади курац.


Рамнатх мало изнад!! рекао сам


Сада је почео да притиска моје бутине. Намерно сам ставио своју ноћницу. Рамнат је био опчињен када је видео моје извајано тело. Али он му није урадио ништа тако. Желела сам да ме држи и само јебе. Али он је био потпуно глуп Баба. Одједном сам га ухватио.

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/

Раманатх, утоли моју жеђ данас! Откад сам жедан твоје љубави! рекао сам Био је потпуно шокиран. плашио се. На глави му је био зној. Не, не ББГ! шта то говориш! ти си моја љубавница. Како могу све ово да ти урадим! Рекао је.


Рамнатх!! Не можеш ме одбити. Желим те вечерас по сваку цену“, викнуо сам љутито као буцмаста ципела. Био сам јако љут. Не не ББГ!! Не можемо ово! Рамнат је проговорио и изашао одатле. Вратио сам се да га позовем, али је вероватно био мало нервозан. Отишао је својој кући. Био сам јако љут када је отишао. Била сам му љубавница. Како је прошао након разговора са мном? Хтео сам да му се осветим.


Кад је сутрадан дошао, израчунао сам га. Он не зна да ћу ја то учинити.


Но ББГ! Не отпуштај ме! Стварно ми треба новац! Почео је да се моли прекрижених руку. Сазнао сам да је камила сада дошла под планину.


Поново ћу те запослити, али ћеш морати да завршиш посао који си синоћ оставио недовршен. Кад год те позовем у собу, мораш да дођеш! Јасно сам рекао Рамнатху. Поново се упустио у размишљање. Али новац му је био веома потребан. Узео сам га. Када је била ноћ, нежно сам показао Рамнатху и рекао му да успава децу у својој соби, а затим да дође у моју собу.

Read more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/

Рамнатх је дошао у моју собу у 22 сата. Носио сам црвену провидну ноћницу. Рамнатх је дошао до мог кревета. Рукама сам откопчала свако дугме његове кошуље. Одозго је постао гол. Имао је само 18 година. Био је веома кул млада банкарка.


Суцк ми мама!! Наредио сам


Гее ББГ!! Он је проговорио и моја мама је почела да пије. Много ми се допало. Прошло је више од 3 месеца откако је муж отишао у Бангалор. Нисам јео ни један курац цела 3 месеца. За цела 3 месеца ниједан мушкарац ме није пољубио. Али данас ћу испунити све своје жеље. Мислио сам.


Рамнатх, моја мама је почела да пије. Узео сам руку испод његовог стомака и примио је до своје маце. Почела је да милује своју мацу и почела да упире прстима у њу. Рамнат је пио као добар човек, моја мама. Рамнатх! Не паничи, пиј моје млеко сматрајући ме својом женом и јеби ме тако чврсто да могу да вриштим - рекао сам.


Ја сам твоја жена за вечерас! Бацио сам поглед на њега.


Рамнатх је дошао на моју мацу и почео да пије моју мацу. Пио је мој бадић са забавом. Он је такође врло брзо прстао моју мацу једном руком. Прстио је моју мацу као машину. Сада је Рамнатх ставио свој пенис у моју мацу. Мој муж Вирендра ме је много јебао, тако да ми је маца била јако поцепана. Рамнатхов пенис је са великом лакоћом ушао у моју јазбину.

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/

Почео је да ме лиже као нитков. Рамнат је брзо почео да туче свој пенис руком. Мајка је стално отварала уста да попије своју робу. Након неког времена, Фуцх Фуцх је изашао из његовог пенис и отишао право у моја уста. Попио сам све његове ствари. После тог пријатеља, убио сам се тако што сам му рекао.

Comments